Over BTC

Communicatie, beschikbaarheid van informatie en data en de beveiliging daarvan zijn cruciaal voor elk bedrijfsproces. Elke onderneming streeft ernaar deze processen te optimaliseren, op zoek naar meer effectiviteit en productiviteit. BTC levert daar een substantiële bijdrage aan door met kennis van zaken en een goede service de totale ICT werkplek in te richten, mensen 24/7 bereikbaar te maken en het mogelijk te maken om altijd en overal te kunnen werken. Met cloudoplossingen, diensten en producten waarmee u nu al kunt anticiperen op de toekomst.

Wat doet BTC?

Bedrijven en organisaties willen zich focussen op hun core business en zich geen zorgen maken over alles wat noodzakelijk is om het werk te kunnen doen. BTC ondersteunt bedrijven en organisaties door de zorg over de ICT werkplek weg te nemen. Dat doen we door als een onafhankelijke partner van ondernemingen te opereren voor de inrichting van de totale ICT werkplek volgens een one-stop-shop formule; het samenbrengen van alle point solutions en services onder één dak geeft klanten meer rust en controle.

Klik hier voor meer informatie en een overzicht van de diensten en services van BTC.

Wie we zijn

BTC is voor onze klanten een vertrouwde adviseur en leverancier met een naam en een gezicht. Een toegewijde partner die op persoonlijke wijze en met plezier net een stapje verder gaat dan de gemiddelde provider of een telecom reseller.

We gaan met iedereen om zoals we zelf behandeld willen worden. Dus komen we zonder uitzondering onze afspraken na. We gedragen ons als gewone mensen, staan onze medewerkers iedereen vriendelijk te woord en helpen we klanten en relaties met persoonlijke service, advies en de beste producten en diensten. Met specifieke oplossingen die passen bij het type organisatie, tegen marktconforme tarieven.

Het is een manier van werken waar onze klanten, zakelijke partners en medewerkers enthousiast over zijn en blijven. En daardoor als klant de relatie waarderen en als medewerker bereid zijn om een stapje extra te zetten voor die klanten. Juist daarin ligt de sleutel voor een succes en groei.