Samsung Galaxy A8 2018-smartphones nu verkrijgbaar!

De Samsung Galaxy A8 (2018) is een nieuwe midrange smartphone met een aantal opvallende features. De belangrijkste is het voorkant vullende scherm, dat bovendien dunnere randen heeft. Het is de eerste midrange smartphone van Samsung met een zogeheten ‘infinity display’. Dat betekent dat het scherm doorloopt tot aan de randen. Daarnaast heeft de Galaxy A8 (2018) een metalen frame met een glazen voor- en achterkant, vlotte specs en een aantal goede camera’s. Uniek is de dubbele frontcamera aan de voorkant, waarmee je gemakkelijk een bokeh-effect aan je selfies toevoegt.

De Samsung Galaxy A8 (2018) beschikt over een vlotte Exynos octacore-processor, die wordt bijgestaan door 4GB RAM en 32GB aan opslagruimte. Dat is meer dan genoeg om Android vloeiend te draaien, je favoriete apps te installeren en muziek offline op te slaan. De accu heeft een capaciteit van 3000 mAh en kan door de Quick Charge-ondersteuning snel worden opgeladen.

De Samsung Galaxy A8 heeft minimaal 3 jaar lang een maandelijkse security update: dus van januari 2018 tot minimaal januari 2021.

Dit toestel is het antwoord op alle vragen: Security updates?/Dual sim?/ Prijs?/ Camera?/ Water- en stofdicht?
Één antwoord: Samsung Galaxy A8!

Bekijk de Samsung Galaxy A8 in de webshop.

 

Avatar
BTC

Afdeling Support

View my other posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *