Samsung onthult Samsung Galaxy A6 en Galaxy A6+

Nadat kort geleden al wat geruchten waren opgedoken, heeft Samsung afgelopen week de Samsung Galaxy A6 en Galaxy A6+ onthuld. Beide toestellen vernieuwen de succesvolle Galaxy A-serie. Deze serie staat al meerdere jaren bekend om toestellen met een goede verhouding tussen prijs, kwaliteit en functionaliteit. De Galaxy A6 en Galaxy A6+ zijn hier wederom een goed voorbeeld en bedoeld voor het middenklasse segment .

Meerdere uitvoeringen

De Samsung Galaxy A6 wordt aangedreven door een 1,6 GHz octa-core processor. De A6+ is iets sneller met haar 1,8 GHz octa-core processor. Beide toestellen komen beschikbaar in uitvoeringen met 3 of 4 GB werkgeheugen en 32 of 64 GB aan interne opslagcapaciteit. Samsung Benelux heeft nog niet duidelijk laten doorschemeren welke uitvoering in de Benelux gevoerd zal gaan worden, al lijkt het voor de hand te liggen dat Samsung kiest voor de uitvoering met 3 GB werkgeheugen en 32 GB aan interne opslagcapaciteit.

Uitgebreide camera configuratie

Op cameragebied is de Samsung Galaxy A6 zowel aan de voor- als aan de achterzijde uitgevoerd met een 16-megapixelcamera. De Galaxy A6+ heeft aan de achterzijde een dubbele camera. Naast de 16-megapixelcamera is ook nog een tweede 5-megapixelcamera aanwezig. Aan de voorzijde beschikt de Galaxy A6+ zelfs over een 24-megapixelcamera.

Beide toestellen draaien direct uit de doos op Android 8.0 Oreo. De Galaxy A6 heeft een 3.000 mAh accu, de Galaxy A6+ beschikt over een 3.500 mAh accu.

Avatar
John Hartog

Hardware Specialist bij BTC

View my other posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *