Tele 2 Internet of Things

Internet of Things (IoT) automatiseert de communicatie tussen al uw apparaten vanaf elke locatie en maakt Machine-to-Machine (M2M) informatieoverdracht mogelijk, zonder menselijke tussenkomst. Dit biedt u kostenbesparingen, hogere efficiency en maakt nieuwe verdienmodellen mogelijk. U kunt altijd en overal uw apparaten uitlezen en actie ondernemen dankzij het Tele2 M2M Control Center (TMCC). Dankzij de automatisering van bestaande bedrijfsprocessen helpt het u kosten te besparen en nieuwe inkomsten te genereren.

Alle Tele2 IoT diensten zijn voor iedereen toegankelijk. Ze zijn eenvoudig te implementeren en makkelijk in gebruik. Het Tele2 M2M beheerplatform biedt u ongekende flexibiliteit in en controle over het beheer van uw IoT apparaten om zo optimale bedrijfsresultaten te behalen. En ook niet onbelangrijk: de Tele2 IoT specialisten zijn de allerbeste en bieden u een eersteklas ondersteuning, zodat u het maximale haalt uit deze oplossing.

Tele2 IoT-dienstverlening biedt u de volgende voordelen:

Eenvoud Alle Tele2 M2M diensten zijn voor iedereen toegankelijk. De diensten zijn eenvoudig te implementeren en gemakkelijk in gebruik.
Flexibiliteit Wat u wenst biedt IoT. Het TMCC platform biedt u ongekende flexibiliteit in en controle over het beheer van uw IoT apparaten om zo de optimale bedrijfsresultaten te behalen.
Organisatie De Tele2 M2M specialisten zijn de allerbeste. Zij zetten zich volledig in te werken met en voor Tele2 IoT klanten. U ontvangt van ons de beste ondersteuning.
Partners De de nauwe samenwerking met Tele2 en haar partners biedt Tele2 u betere en bredere oplossingen en diensten.
Technologie Met de Tele2 oplossingen heeft u altijd inzicht, flexibiliteit en controle. Met TMCC heeft u diverse mogelijkheden om uw kosten te verlagen en uw inkomsten te verhogen door het automatiseren van uw bedrijfsprocessen.

Voor meer informatie over Tele2 zakelijk kunt u het contactformulier invullen, of contact opnemen via 088 – 411 00 11 of mail naar info@btc.nl.

 

Avatar
Afdeling Support

BTC - De toekomst verbindt ons nú

View my other posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *